רותי שפיר מונתה למנהלת חברת דרך המעבדה

תעסוק בגיבוש שיטות עבודה ודרכי פעולה להשגת בטיחות במזון בהתבסס באופן מדגמי ועקבי על בדיקות מעבדה מתקדמות ופיקוח בשטחי הגידול
שי פאוזנר |

רותי שפיר מונתה למנהלת חברת "דרך המעבדה", העוסקת בבדיקות של מוצרי מזון וחקלאות.

שפיר, בעלת תואר שני בפקולטה לחקלאות ברחובות, חברת מושב בית יצחק, שימשה בתפקידיה הקודמים מנהלת איכות בחברות היצוא "מגדלי הערבה" ו"אדאפרש" ולפני כן היתה רכזת פיקוח של תבלינים ירוקים ליצוא במועצת הירקות.

תחום התמחות המרכזי של "דרך המעבדה" הוא גיבוש שיטות עבודה ודרכי פעולה להשגת בטיחות במזון בהתבסס באופן מדגמי ועקבי על בדיקות מעבדה מתקדמות ופיקוח בשטחי הגידול. בתחום החקלאות פיתחה החברה נוהל עבודה מחמיר מול החקלאים וחברות השיווק, שהוכן על בסיס התקנים הנהוגים לגבי היצוא הישראלי והן באירופה וארצות הברית. במסגרת נוהל זה מקבל החקלאי בין היתר הנחיות מתי עליו לחדול מהשימוש בכל אחד מחומרי ההדברה כדי להבטיח שהוא יתפרק במועד לפני הקטיף. כל התוצרת מסומנת במספר זיהוי המבטיח איתור מהיר של המגדל בכל מקרה של חריגה.

הגב לכתבה

השדות המסומנים ב-* הם שדות חובה