מה משפיע על טעמו של בשר צלוי?

 | 
., צילום: WEBER
כולנו אוהבים בשר צלוי, בין אם מדובר על אנשים שמתחברים לעניין יותר סביב יום העצמאות שבו עם ישראל נוהג לצאת בהמוניו ולעשות על האש, כמו גם לתלות דגלים על הרכב ובין אם מדובר על אנשים שחושבים על הבילוי הזה בכל יום שישי מחדש. לכן ברור מדוע גם אתם תוהים מה באמת יכול להשפיע על טעמו של הבשר הצלוי וכדאי שתדעו שיש כמה גורמים לכך:
  • השאלה האם קניתם בשר איכותי או לא
  • איזה חלקים ונתחים אתם מניחים על האש
  • האם הבשר הופשר כראוי או שמדובר בכלל על בשר טרי
  • האם הבשר עמד במרינדה כל הלילה או לפחות כמה שעות
ובנוסף לכל אלה, גם השאלה איך בדיוק אתם צולים אותו תשפיע, כמובן, על הטעם. האפשרויות העיקריות בימינו הן גריל גז או גריל פחמים ולכן, אם אתם ניצבים מול הדילמה של בחירת הגריל שלכם, כדאי שתדעו שאפשר להבין אתכם. לא קל לבחור האם עדיף לקנות גריל גז או גריל פחמים ולכן כדאי שתעיינו במאמר שהבאנו כאן לפניכם.
 

צולים בלי בעיות

אם גם אתם מגיעים עם גישה ש "בשר צולים על פחמים", אתם בוודאי רגילים לכל הסיפור של קניית פחמים, הדלקתם, השמירה ועל האש ואז הכיבוי. עם זאת, האם זו באמת הדרך היחידה? התשובה היא לא. אומנם יש משהו מקסים בכל ההתעסקות עם האש ויש משהו נפלא לראות כך את הבשר נחרך, אך האמת היא, שכל חומרי הבעירה שאיתם אתם מדליקים את הפחמים גם עוברים לבשר. זה אומר שבסופו של דבר, כשאתם אוכלים את הבשר הצלוי, עלול להיות לו טעם של חומרי בעירה וזה כמובן משפיע לרעה על טעמו. לעומת זאת, אם תתחילו לצלות את הבשר שלכם על גריל גז זה פשוט לא יקרה! ההדלקה והכיבוי של גריל גז הם הדבר הפשוט ביותר שתוכלו לחשוב עליו בהקשר של ברביקיו, כי הדבר היחיד שאתם צריכים לעשות זה לסובב כפתור.
 

פיזור החום בצורה אחידה

עוד אתגר שעומד בפני מי שתמיד עושה "על האש", זו השאלה איך אפשר לפזר את החום בצורה שווה לכל אורך ורוחב הגדיל, ובנוסף לכך, איך לקבוע את גובה החום. בגריל פחמים זה כמעט בלתי אפשרי, שכן כל משב רוח משנה את הנתונים. בנוסף לכך, אם בבת אחת יתחיל לרדת גשם, הגריל שלכם יכבה ולא תהיה לכם אפשרות להמשיך את החגיגה. לעומת זאת, אם תיקנו היום גריל גז חדש ואיכותי, לא רק שתוכלו להדליק אותו בלחיצת כפתור, אלא גם תוכלו להיות בטוחים שהחום בו מתפזר בצורה שווה לכל אורך ורוחב רשתות הצלייה. בצורה כזאת תוכלו לנצל את כל גודל הרשתות, מה שאומר שבסופו של דבר כולכם תאכלו ביחד בארוחה. לא יהיה מצב שחלק מהאורחים אוכלים וחלק מחכים, מה שתורם כמובן לכל ההנאה מהבילוי הזה.
 

גריל גז של חברת וובר

עכשיו, כשכבר ברור לכם שאתם רוצים לקנות רק גריל גז איכותי, אתם בוודאי תוהים איך לבחור את המכשיר שילווה אתכם, כמה להשקיע ומה ההבדלים בין האופציות השונות. אומנם זה נכון שאם תעשו חיפוש קצר תראו שיש לא מעט שחקניות בשוק בתחום הזה, אך הרבה מעל כולם נמצאת לה חברת וובר האמריקאית שהוקמה בשנת 1957. חברה הזאת לא במקרה קיימת ושורדת כל כך הרבה שנים, שכן מדובר על חברה מקצועית, רצינית וכזאת שמשקיעה לא מעט במוצרים ובלקוחות שלה. כל השנים חברת וובר משקיעה במחקרים ובפיתוחים שונים בתחום הגרילים, מה שבסוף מוביל לכך שהגרילים שהלקוחות מקבלים אלה מכשירים עמידים ואיכותיים במיוחד. לכן, אם גם אתם חולמים לקנות גריל אחד טוב שיוכל ללוות אתכם גם שלושים שנה, אין ספק שכל המכשירים של חברת וובר שווים בדיקה. ראוי לציין שהחברה מייצרת לא רק גרילים שעובדים על גז, שכן באמתחתה תוכלו למצוא גם גריל גז נייד ואף דגמים שונים של גרילי פחמים. כל המוצרים מגיעים עם  אחריות ובנוסף לכך, תמיד תוכלו גם לשלב מוצרים נלווים לגריל כמו מברשת לניקוי או כיסוי לאחסון. מחירי הגרילים של חברת וובר אומנם אינם זולים אך אי אפשר להתעלם מכך שמדובר על מכשיר שמלווה את המשפחה לשנים ארוכות ולכן זה משתלם וכדאי.
תגובות לכתבה(0):

התחבר לאתר

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה