שת"פ בין אל על לתנובה שף בהיקף 6 מיליון שקל לשנה

במסגרת השת"פ, תספק תנובה שף סל מוצרי חלב לארוחות הבוקר של אל על; בין המנות הטרנדיות שיוגשו: טורטיה בלבנה ומוזלי גרנולה
אפרת אדיר |

תנובה שף, החטיבה המתמחה של תנובה לשוק המוסדי, ואל על חתמו על הסכם שיתוף פעולה מסחרי לתקופה של שנה, בהיקף כספי של 6 מיליון שקל.

במרכזו של שיתוף הפעולה בין החברות עומד פרוייקט ארוחות הבוקר הבריאות של אל-על ותנובה במחלקת התיירים, פרוייקט שהחל בשנת 2006, וימשיך גם לאורך שנת 2007.

במסגרת ההסכם תספק תנובה שף, באמצעות חברת ההסעדה תמ"מ, סל מלא של מוצרי חלב (גבינות, חלב, חמאה, יוגורט ומעדנים) לארוחות הבוקר של מחלקת התיירים באל על - כמיליון ארוחות בוקר חלביות בשנה.

"שיתוף הפעולה המוצלח בין תנובה שף לאל על, הוביל להחלטה לחידוש ההסכם לשנה נוספת, במסגרתו תרחיב תנובה שף את סל השירותים, תוך התאמה ישירה לדפוסי צריכת המזון הפופולאריות במהלך הטיסה, והעדפות הנוסעים", מסרה איריס פיין, מנכ"ל תנובה שף. "הצלחת המיזם והבנת צורכי השוק במהלך השנה החולפת, הובילה לפיתוחים חדשים של מנות ייעודיות לארוחות הבוקר, לשביעות רצון הנוסעים".

התפריט הייחודי שפותח עבור הפרוייקט שם דגש על מנות בריאות, עשירות במוצרי חלב, ירקות ותבלינים ארץ-ישראליים. בין השאר ניתן למצוא בתפריט מנות טרנדיות כמו טורטיה במילוי גבינת לבנה, גבינה בולגרית וירקות קלויים, ומוזלי גרנולה ויוגורט עם דבש ופירות טריים.

הגב לכתבה

השדות המסומנים ב-* הם שדות חובה