שף חדש ותפריט חדש למסעדת ספגטים: אליאב גולדנברג

המנות החדשות מאופיינות בניגודים: קלאסי-מודרני, מסורתי-חדשני, איטלקי-רב תרבותי, כמו גם ספיישלים שיתחלפו בהתאם לעונה
שרות Bizportal |

רשת מסעדות "ספגטים" מתחדשת עם שף חדש - אליאב גולדנברג (28), ומרעננת את התפריט. "ספגטים" המובילה מזה שנים את תפיסת הקזו'אל דיינינג בארץ ומתמחה במטבח האיטלקי המודרני, מרחיבה את היצע המנות בטעמים, רטבים וסגנונות חדשים.

גולדנברג עדכן את התפריט של הרשת, והמנות החדשות מאופיינות בניגודים: קלאסי-מודרני, מסורתי-חדשני, איטלקי-רב תרבותי ללא התפשרות על ייחודיות ויצירתיות. בנוסף, מציע התפריט לפרקים מנות ספיישל שיתחלפו בהתאם לעונה. לדברי גולדנברג, העבודה במטבח הרשת היא אתגר גדול מבחינה אישית ומקצועית.

"ספגטים" שומרת גם על הטרנד הבריאותי וכל מנות הספגטי בתפריט מוצעות גם מספגטי מחיטה מלאה. זאת, במקביל להשקת תפריט הספורט החדש - "ספורטעים", המציע מנות דלות שומן המכילות פסטה מחיטה מלאה, סיבים תזונתיים, ויטמינים, מינרלים ועוד, תוך הצגת המידע על אחוזי השומן בכל מנה.

לגולדנברג ניסיון של 8 שנים בענף. בתפקידיו הקודמים עבד ברשת המסעדות הבינלאומית "אמזון", בקייטרינג "פרי הארץ", במסעדת "קופי בר" ובתפקידו האחרון עבד כשף של "גופרמן", קפה-מסעדה ברשפון.

רשת "ספגטים", בבעלות משותפת של משה ויינגרטן, גדי גרנות ודרור נחושתן, מונה כיום 17 סניפים בפריסה ארצית ועד סוף 2007 תמנה הרשת 21 מסעדות עם פתיחת הסניפים החדשים בפתח תקווה, נהרייה, כפר סבא ובקריית אונו.

הגב לכתבה

השדות המסומנים ב-* הם שדות חובה