רשת "ספייסס" משיקה סניף חדש ב-2 מיליון שקל
"SPICES כלים וטעמים", רשת המרכזים הקולינריים המובילה בישראל לתרבות הבישול והאירוח, מרחיבה את פעילותה. בעקבות הצלחתם של שני סניפי הרשת, בהדר-יוסף בתל-אביב ובביל"ו סנטר שבצומת ביל"ו, ייפתח בתחילת חודש מרץ סניף חדש בפאואר-סנטר באיזור התעשייה יהוד-סביון, שישתרע על 400 מ"ר. שיתוף הפעולה של הרשת עם המעצב והאדריכל גד הלפרין נמשך גם הפעם.
בהקמת הסניף החדש הושקעו כשני מיליון שקל. פתיחת הסניף תלווה בקמפיין קד"מ שיכלול דיוור ישיר של תלי-דלת ל-30 אלף משקי בית באיזור, הפנינג קולינרי בשיתוף עם שפים מובילים, מגוון פינות טעימה ומבצעי היכרות.
הסניף אמור לשרת אוכלוסייה של כ-200 אלף איש המתגוררים באיזור, רובם ממעמד סוציו-אקונומי בינוני ומעלה, ובכלל זה את תושבי סביון, יהוד, אור יהודה, קיראון, קרייית אונו, שוהם, נווה מונוסון, רמת אפעל, תל-השומר, קריית קריניצי ואפילו תושבי השכונות הדרומיות של פתח-תקווה.
תמיר ברלקו, מנכ"ל "SPICES כלים וטעמים": "הבחירה בסביון-יהוד התבססה על מחקרי שוק ממוקדים באיזור, שהצביעו מצד אחד על שממה קמעונאית בתחום הפעילות שלנו ומצד שני על תרבות אירוח אינטנסיבית מאוד ומודעות גבוהה לעולם הקולינריה. האתגר שלנו בפתיחת הסניף החדש הוא לתת מענה מושלם לצרכים המפותחים של קהל אנין זה".
גם בסניף החדש מוקצה חלל מיוחד ל- FROMAGERIE, בוטיק הגבינות המקצועי שהשיקה הרשת אשתקד בסניפיה. יתרה מזו, בעקבות ההצלחה שקצר ה-FROMAGERIE בשני הסניפים הוותיקים, הורחב בסניף יהוד-סביון הקונספט של חנות-בתוך-חנות גם לתחומים חדשים: Charcuterie - בוטיק של נקניקי גורמה ומוצרי בשר מכל העולם, ו-Boulangerie בוטיק מאפים.
רשת "SPICES כלים וטעמים" נוסדה לפני שנתיים. מאחורי הרשת עומדים אנשי עסקים עם ניסיון בתחום המזון, האירוח והקמעונאות: קובי חיון, לשעבר מנכ"ל "ריקמור", זכיינית "ברגר קינג" בישראל; אלי מרון, לשעבר מנכ"ל "דחף אחד", סמנכ"ל השיווק של "קוקה קולה" וסגן נשיא "שופרסל" לשיווק וסחר; תמיר ברלקו, לשעבר מנכ"ל ושותף ברשת "ארקפה"; ומיקי ביטרמן, לשעבר היזם והמנכ"ל (משותף) של רשת "חוויה" לכלים ואביזרים לעיצוב הבית ומנהל השיווק של רשת "שופרסל". להפעלת הסניף ביהוד-סביון חברה עידית גבעולי, כלכלנית במקצועה, שבשנה האחרונה צמחה מעובדת ברשת לשותפה.