תנובה שף: צבר ההזמנות גדל ב-35% ביחס לקיץ 2004

התאוששות בענף המזון? בתנובה שף, הזרוע של שוק המזון המוסדי של תנובה מדווחים על צבר הזמנות גדול של כ-30 מיליון שקל, ועל שיפור בעסקים בקיץ 2005
עו"ד לילך דניאל |

"תנובה שף", החברה המתמחה של קונצרן תנובה בשוק המזון המוסדי, מדווחת על צבר הזמנות של כ-30 מיליון שקל, ועל גידול של 35% בהזמנות המזון בבתי המלון בישראל בקיץ 2005. נתונים אלו מתייחסים להזמנות שהתקבלו עבור החודשים יולי-אוגוסט, בהשוואה לחודשים המקבילים אשתקד.

מנתוני החברה עולה כי מבין סל המוצרים במלונות בולטת במיוחד צריכת מוצרי היסוד כגון חלב ומוצריו, פחמימות ובשרים, המהווים בסיס לארוחות המוגשות במלון. הנתונים מתייחסים לפעילות החברה במלונות בכל רחבי הארץ, כאשר הפילוח מאופיין בתיירות פנים במלונות באזורי אילת, טבריה וים המלח, ובתיירות נכנסת, בעיקר ממדינות אירופה, במלונות במרכז הארץ.

עוד מדווחת החברה כי בעקבות מתכונת האירוח החדשה שהחלה מסתמנת במספר מלונות בישראל המכונה "הכל כלול", חל גידול בכמות מוצרי היסוד הנצרכת במלונות אלו. המדובר בשיטת אירוח המבוססת על אספקת המלון את כלל המזון והשתייה במהלך השהות במלון, וחוסכת מהאורח את הצורך לצאת מגבולות המלון ולשלם תשלום נוסף עבור מוצרי מזון שנצרכים בין הארוחות, שתייה וכד'.

הגב לכתבה

השדות המסומנים ב-* הם שדות חובה