יוסי אלסברג מונה לשף יועץ באגף השיווק של תנובה שף
במסגרת תפקידו יהיה אחראי אלסברג על בניית קונספטים לתפריטים ומנות על בסיס מוצרי תנובה בהתאם לטרנדים מובילים בארץ ובעולם
יוסי אלסברג, (38), מונה לתפקיד שף ייעוץ קולינרי בחברת תנובה שף, החברה המתמחה של קונצרן תנובה בשוק המזון המקצועי.
במסגרת תפקידו יהיה אחראי אלסברג על בניית קונספטים לתפריטים ומנות על בסיס מוצרי תנובה בהתאם לטרנדים מובילים בארץ ובעולם וכן על ייעוץ קולינרי ללקוחות תנובה שף באזור המרכז.
אלסברג הוא בוגר בית הספר "קורדון בלו" בפריז בהתמחות בקייטרינג, ובית הספר "תדמור" במסלול ניהול בתי מלון. לאלסברג ניסיון עשיר בענף המזון והוא ניהל, בין היתר, את חברת הקייטרינג "אלסברג", בהתמחות באירועים לעשירון העליון.