טירת צבי: גידול של 15% בייצוא בפסח לכ-6 מ' ש'
ערב פסח 2005 מדווח מפעל טיב טירת צבי לייצור מוצרי בשר, נקניקים ונקניקיות, על צפי ייצוא נרחב למדינות באירופה, ארה"ב והמזרח הרחוק. המפעל מדווח על גידול באחוז היצוא לפסח ב-15% בהשוואה לפסח אשתקד ועל ייצוא 200 טון מוצרים כשרים לפסח בהיקף כספי של כ-6 מיליון שקל. בכך צפוי המפעל להגיע לסך ייצוא של כ-25 מיליון שקל לשנת 2005, המהווים גידול של כ-28% מסך היקף הייצוא של טירת צבי לשנת 2004.
פעילות הייצוא לפסח, נמסר מהחברה, תתקיים במגוון מדינות ברחבי העולם עמן נמצאת החברה בקשרי ייצוא לאורך כל השנה, ומתאפיינות בריכוז גבוה של קהילות יהודיות בכללן איטליה, צרפת, שוויץ, גרמניה, בלגיה וספרד באירופה וכן ניו יורק, קליפורניה ופלורידה בארה"ב.
בין מוצרי החברה הכשרים לפסח המיוצאים ניתן למנות: חזה הודו לסוגיו, מיני קבנוס, פריזר - סלמי פרוס, פסטרמי הודו פרוס, מורטדלה - סלמי פרוס, פסטרמה כפרית פרוס, עופיון בדבש עופיון בפפריקה ובעשבי תיבול ועוד.
”הגידול החד בייצוא לקראת חג הפסח כמו גם לאורך כל השנה, מהווה מימוש אחד מיעדיה המרכזיים שהציבה לעצמה טירת צבי, של המשך ההתרחבות לנתחי שוק נוספים בישראל ובעולם", מסרה לורי בירגר, שהינה מנהלת הייצוא של טירת צבי. "טירת צבי מתאפיינת בפעילות ייצוא נרחבת לארה"ב, אירופה והמזרח הרחוק שהסתכמה בשנת 2004 בכ-5 מיליון דולר, וצפויה אף לגדול בסיכום הכולל לשנת 2005. אנו שבעי רצון מהישגי הייצוא לאורך השנים ומעריכים כי מגמת העלייה במכירות תמשיך ותעלה עם הגברת חשיפת המוצרים לקהילות היהודיות".