תנובה משדרגת את אתר "השף הלבן"
תשלובת החלב של תנובה מעניקה פנים חדשות ורעננות לאתר של המותג הקולינארי "השף הלבן".
לדברי מיכאל רבינוביץ', מנהל יחידה עסקית בחטיבת שיווק ועסקים בתשלובת החלב תנובה: "השף הלבן הינו מותג מוביל בתחום הקולינארי ושדרוג האתר נועד לחזק ולהעמיק את הקשר עם חובבי הבישול הקולינארי. מצאנו לנכון להמשיך ולהוביל בתחום באמצעות הוספת נדבך שלם של תוכן גולשים והפיכת האתר לקהילה קולינארית גדולה".
לרגל השקת האתר, הגולשים מוזמנים ל"שבוע שפים" מיוחד עד סוף השבוע הזה, במסגרתו יתארחו באתר מיטב השפים בארץ, שישתפו את הגולשים בניסיונם המקצועי, יחלקו מתכונים ויתנו טיפים. כך, בכל יום במהלך השבוע יוצג נושא אחר: פירות קיץ, מנות הדגל של השפים המתארחים באתר, קוקטיילים לאירוח, עיצוב מנות ועוד. בין השפים המתארחים: השף אבי קונפורטי ממסעדת צפרה, חי דוד ממסעדת תהל, אבי ביטון ממסעדת אדורה, אריאל כהן ממסעדת פויקה, ערן שרויטמן ממסעדת אורקה ועוד רבים וטובים.
בנוסף, באתר המחודש יוכל כל גולש לכתוב "יומן אישי" (בלוג) בתחום המזון, לשתף חברים במתכונים, לתכנן ארוחות, להתעדכן במתכונים של אנשי מקצוע שיתארחו באתר, לנהל מחברת מתכונים פרטית באתר ולדרג מתכונים.