רשת אספרסו בר פותחת 3 סניפים חדשים וממנה שף רשתי

הסניפים החדשים: בקריית אונו, במרכז העיר בהרצליה ובמרכז הוד השרון יופעלו באמצעות זכיינים
משה בנימין |

אספרסו בר מתרחבת וממנה את עידו לב לשף המקצועי של כל הרשת.

מינוי של לב הוא חלק מההיערכות הכוללת של אספרסו בר לפתיחתם הקרובה של שלושה סניפים חדשים, ומהווה מהלך נוסף לחיזוק בידולה כרשת בתי קפה המתמקצעת בתחום הקולינרי.

נורית רוה, הבעלים והמנכ"ל של אספרסו בר: "השף הרשתי ידאג לשדרוג התפריטים ולהעשרתם במנות שנותנות מענה לקז'ואל דיינינג - ארוחה בחוץ כחלק מהשגרה ולא כבילוי יוצא דופן, תופעה כלל עולמית שהולכת וצוברת תאוצה רבה בשנתיים האחרונות גם בישראל".

השף עידו לב ישמש מעתה היועץ הקולינרי והשף הראשי של כל רשת אספרסו בר. לב אמור לפתח תפריטים חדשים עבור הרשת, תוך מתן דגשים קולינריים ייחודיים לכל סניף וסניף.

בתקופה הקרובה עומדת אספרסו בר לפתוח שלושה סניפים חדשים, שיופעלו באמצעות זכיינים: בקניון בקריית אונו, במרכז העיר המתחדש בהרצליה ובמרכז הוד השרון.

לב (32), רכש את השכלתו הקולינרית בבית הספר הנודע "קורדון בלה" שבאוסטרליה ובמסעדה הניו-יורקית המובילה "דניאל בולו", שבה התמחה. בארץ הוא הועסק כשף במספר מסעדות, ביניהן "ביג מאמא", "קופי בר","מול-ים" ועוד.

מחזור המכירות השנתי של אספרסו בר נאמד בכ-21 מיליון שקל. לפי ההערכות, בעקבות פתיחתם הקרובה של שני סניפים חדשים בלבד יגדל המחזור בכ-30 אחוזים.

הגב לכתבה

השדות המסומנים ב-* הם שדות חובה