
באפ: חוזים חדשים בערוץ הגיימינג והיערכות להשקת פעילות המובייל
החברה דיווחה על הסכמים חדשים בתחום הקמפיינים בסך של 1.3-1.55 מיליון דולר, כשבמקביל היא פועלת להשקת פעילות המובייל שצפויה להציג הכנסות מהותיות במחצית השנייה של השנה
חברת באפ טכנולוגיות באפ טכנו 0% המפעילה פלטפורמת מועדון לקוחות לגיימרים מדווחת על הסכמים חדשים במגזר הקמפיינים שנחתמו בשבועות האחרונים בהיקף של כ-1.3-1.55 מיליון דולר, כך שבסך הכול, הכנסות החברה מערוץ הקמפיינים הישירים בפלטפורמת PC מאז תחילת 2025 עומדות על 2.7-3.1 מיליון דולר, ירידה לעומת כ-3.5 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.
במסגרת הפעילות של החברה בתחום הקמפיינים, באפ מתקשרת עם מותגים ובונה להם קמפיין פרסום במשחקי מחשב פופולאריים, בדוגמת טורנירים ייעודיים עם המותג כספונסר או פעילויות אחרות. מדובר בהסכמים בהם המותג משלם לבאפ סכום חד פעמי עבור הקמפיין שנמשך לתקופה מוקצבת.
בנוסף, החברה עדכנה על התקדמות בהיערכות להשקת פלטפורמת הגיימינג למובייל (Mobile), שמתוכננת למחצית השנייה
של השנה. לאחר מספר התקשרויות עם חברות משחקים בינלאומיות, החברה צפויה להתחיל לייצר הכנסות כבר במחצית הראשונה של 2025, אם כי בהיקף לא מהותי, שצפוי להתעצם משמעותית בהמשך על פי החברה.
הפעילות של באפ בתחום הקמפיינים ממשיכה לצמוח, אבל החברה עדיין שורפת מזומנים - נכון לסוף 2024 היו לבאפ בקופה כ-966 אלף דולר, כשבמהלך השנה היא שרפה כ-600 אלף דולר. בחודש מרץ האחרון הודיעה באפ על גיוס של עד 20 מיליון שקלים ממשקיעים מוסדיים בדיסקאונט משמעותי. בשיחה עם המנכ"ל, עילי דה בר: מנכ"ל באפ: "אני דוללתי הכי הרבה בגיוס, אבל זו טובת החברה", הוא סיפר על הדרך שעברה החברה מאז ההנפקה ב-2021, על ההתמקדות המחודשת בתחום הגיימינג והקמפיינים, ועל הסיבה שבחר לדלל את אחזקותיו למען "טובת החברה והמשקיעים".
החברה דיווחה על גיוס
דרך הנפקת הון ל-14 משקיעים פרטיים שיחזיקו בסך הכל ב-23.5% מהון המניות. באפ תגייס תחילה 10 מיליון שקל כאשר לניצעים יינתנו אופציות, ובמידה וימומשו יוזרם לבאפ סכום של כ-9.5 מיליון שקל נוספים ויעלו לאחזקה של כ-30% בחברה.
באפ היא אחת
מהחברות שהנפיקו בגל 2021 ומאז השמידו ערך רב למשקיעים, היא גייסה 30 מיליון שקל לפי שווי של 130 מיליון שקל ומאז המניה צנחה ב-52% והיא נסחרת כיום לפי שווי של כ-63 מיליון שקל. אנחנו כותבים לא פעם על חברות כאלה, חברות בלי מזומנים, שאולי יש להן הכנסות אבל הן מפסידות,
מדווחות מדי פעם על עסקה או כמה עסקאות או הודעות חיוביות שמעלות את המניה, מגייסות ומדללות את המשקיעים וחוזר חלילה.