טאואר בהסכם קניין רוחני: רוכשת רישיון במטרה להגדיל שוק יעד ב-100 מיליון דולר

חברת טאואר-ג'אז רכשה את הרישיון לשימוש בטכנולוגיית ה-0.13 מיקרון המבוססת על פלטפורמת CMOS. בכך מקווה החברה להציע ללקוחותיה ביצועים גבוהים ואחסון מאובטח על שבב בעלות נמוכה
יונתן גורודישר |

חברת טאואר רכשה רישיון לשימוש בפלטפורמה ובכך צופה כי תגדיל את השוק אליו פונה בכ-100 מיליון דולר, כך הודיעה החברה היום. מדובר ברישיון לשימוש בטכנולוגיה של חברת קילופס (Kilopass).

הרישיון שרכשה טאואר הוא לשימוש בקניין הרוחני לכתיבה חד פעמית במעבד 0.13 מיקרון בטכנולוגית CMOS של חברת קילופס. קילופס הייתה הראשונה להציע טכנולוגית אנטי-פיוז המשמשת לתכנות בלתי מחיק של מעגלים משולבים בתהליך CMOS סטנדרטי ללא תוספת מסכות.

רכיבי תכנות חד-פעמי יכולים לשמר מידע אפילו בתנאי כיבוי כאשר המידע מקודד בתהליך הייצור ונשמר לנצח. רכיבים אלו משמשים בדרך כלל גם בקונסולות משחקי וידיאו, בטלפונים סלולרים, רכיבים רפואיים מושתלים, חיבורי HD ובאפליקציות רבות אחרות בתחום האלקטרוניקה ותעשיית הרכב.

"קילופס הינה מובילה מוכחת בתחום התכנות החד-פעמי ואנו שמחים להציע את הפתרון שלהם לטובת לקוחותינו ולאפשר להם את יתרונות התכנון של טכנולוגיה זו," אמר אורי גלצור, סמנכ"ל מרכז התכנון של טאואר-ג'אז. "בנוסף לשימוש בקניין רוחני זה בטכנולוגיית ה-0.13 מיקרון, יש לנו את היכולת והגמישות להשתמש בו בטכנולוגיות ופלטפורמות מתקדמות נוספות. רישיון זה, מאפשר לנו להמשיך ולהרחיב את סל השירותים ברמה עולמית אותם אנו מספקים ללקוחותינו לשם ייצור יעיל וחסכוני של מוצריהם הייחודיים תוך הרחבת השוק אליו אנו פונים בכ-100 מיליון דולר."

"אנו שמחים מאוד שטאואר-ג'אז, יצרנית השבבים המובילה בטכנולוגיות ייחודיות, ובעלת ניסיון רב בפלטפורמת ה-NVM, בחרה בפתרון התכנות החד-פעמי שלנו על-מנת להציע ללקוחותיה תכנון באמינות גבוהה ובעלות נמוכה," אמר לין הונג, סמנכ"ל שיווק בקילופס. "בזכות הפטנט הייחודי שלנו, יצרניות שבבים כמו טאואר-ג'אז, יכולות לשמור על עלויות ייצור נמוכות תוך ביצוע תכנונים בעלי ערך גבוה עבור צרכיהם המשתנים של הלקוחות."

הגב לכתבה

השדות המסומנים ב-* הם שדות חובה