בתיאבון: חיליק גורפינקל מצטרף לגלובס ככתב החדש של מדור האוכל

גורפנקל שגם כתב את רב המכר "מסע קולינרי - מדריך מפה לטיולי אוכל", יחליף את חגית אברון שכיהנה בתפקיד בגלובס במהלך 4 השנים הקודמות
אלה ברייר | (14)

גלובס מתחדש בכתב אוכל חדש שיחליף את חגית אברון. חיליק גורפינקל - כתב אוכל בעברו בין היתר בעיתון במעריב, מגזין יין וגורמה ועיתון העיר וכן מחבר רב-המכר "מסע קולינרי - מדריך מפה לטיולי אוכל", הוא כתב האוכל החדש של גלובס.

גורפינקל יחליף את חגית אברון שאיישה את התפקיד ב-4 השנים האחרונות.

נירית גורביץ' עורכת מדור תרבות בגלובס התייחסה למינוי: "אנו מברכים על הצטרפותו של חיליק גורפינקל לצוות הכותבים האיכותי של מדור התרבות ב'גלובס', ומאחלים לחגית אברון הרבה הצלחה בהמשך דרכה".

תגובות לכתבה(14):

הגב לכתבה

השדות המסומנים ב-* הם שדות חובה
  • 14.
    אליהו 13/04/2011 07:00
    הגב לתגובה זו
    חיליק גורפינקל לפחות מבין משהו באוכל ולא מתלקק
  • 13.
    (ל"ת)
    דוד טור 04/04/2011 21:46
    הגב לתגובה זו
  • 12.
    דוד טור 04/04/2011 21:33
    הגב לתגובה זו
    ברכה לגלובס. כותב מרתק , חד עין ובעל הומור ובעיקר הומור עצמי מה שהכי כיפי. בהצלחה.
  • 11.
    מילי 04/04/2011 21:26
    הגב לתגובה זו
    בהצלחה יקירי! ובתאבון:)
  • 10.
    הגיע הזמן!!! מה היה הקשר של החגית הזאת לאוכל (ל"ת)
    אני לא יודע 04/04/2011 20:56
    הגב לתגובה זו
  • 9.
    (ל"ת)
    ג 04/04/2011 20:24
    הגב לתגובה זו
  • 8.
    (ל"ת)
    רוחמלה שלך 04/04/2011 19:51
    הגב לתגובה זו
  • 7.
    רוחמ'לה שלך 04/04/2011 19:42
    הגב לתגובה זו
    אני גאה. אין מתאים ממך. בהצלחה.
  • 6.
    אילנית 04/04/2011 19:30
    הגב לתגובה זו
    הספר של חיליק במפה מומלץ בחום
  • 5.
    (ל"ת)
    מור 04/04/2011 19:28
    הגב לתגובה זו
  • 4.
    מור 04/04/2011 19:21
    הגב לתגובה זו
    מכירה אותו מהימים שהיה שף ביועזר בר יין. ללקק את האצבעות
  • 3.
    ספי 04/04/2011 18:58
    הגב לתגובה זו
    מחכה כבר לכתבות שלו...התגעגענו
  • 2.
    בהצלחה בתפקיד (ל"ת)
    איילת 04/04/2011 17:08
    הגב לתגובה זו
  • 1.
    ברוך השם. חגית אברון היתה מזעזעת (ל"ת)
    גרי 04/04/2011 14:44
    הגב לתגובה זו