בתיאבון: חיליק גורפינקל מצטרף לגלובס ככתב החדש של מדור האוכל
גורפנקל שגם כתב את רב המכר "מסע קולינרי - מדריך מפה לטיולי אוכל", יחליף את חגית אברון שכיהנה בתפקיד בגלובס במהלך 4 השנים הקודמות
גלובס מתחדש בכתב אוכל חדש שיחליף את חגית אברון. חיליק גורפינקל - כתב אוכל בעברו בין היתר בעיתון במעריב, מגזין יין וגורמה ועיתון העיר וכן מחבר רב-המכר "מסע קולינרי - מדריך מפה לטיולי אוכל", הוא כתב האוכל החדש של גלובס.
גורפינקל יחליף את חגית אברון שאיישה את התפקיד ב-4 השנים האחרונות.
נירית גורביץ' עורכת מדור תרבות בגלובס התייחסה למינוי: "אנו מברכים על הצטרפותו של חיליק גורפינקל לצוות הכותבים האיכותי של מדור התרבות ב'גלובס', ומאחלים לחגית אברון הרבה הצלחה בהמשך דרכה".
- 14.אליהו 13/04/2011 07:00הגב לתגובה זוחיליק גורפינקל לפחות מבין משהו באוכל ולא מתלקק
- 13.(ל"ת)דוד טור 04/04/2011 21:46הגב לתגובה זו
- 12.דוד טור 04/04/2011 21:33הגב לתגובה זוברכה לגלובס. כותב מרתק , חד עין ובעל הומור ובעיקר הומור עצמי מה שהכי כיפי. בהצלחה.
- 11.מילי 04/04/2011 21:26הגב לתגובה זובהצלחה יקירי! ובתאבון:)
- 10.הגיע הזמן!!! מה היה הקשר של החגית הזאת לאוכל (ל"ת)אני לא יודע 04/04/2011 20:56הגב לתגובה זו
- 9.(ל"ת)ג 04/04/2011 20:24הגב לתגובה זו
- 8.(ל"ת)רוחמלה שלך 04/04/2011 19:51הגב לתגובה זו
- 7.רוחמ'לה שלך 04/04/2011 19:42הגב לתגובה זואני גאה. אין מתאים ממך. בהצלחה.
- 6.אילנית 04/04/2011 19:30הגב לתגובה זוהספר של חיליק במפה מומלץ בחום
- 5.(ל"ת)מור 04/04/2011 19:28הגב לתגובה זו
- 4.מור 04/04/2011 19:21הגב לתגובה זומכירה אותו מהימים שהיה שף ביועזר בר יין. ללקק את האצבעות
- 3.ספי 04/04/2011 18:58הגב לתגובה זומחכה כבר לכתבות שלו...התגעגענו
- 2.בהצלחה בתפקיד (ל"ת)איילת 04/04/2011 17:08הגב לתגובה זו
- 1.ברוך השם. חגית אברון היתה מזעזעת (ל"ת)גרי 04/04/2011 14:44הגב לתגובה זו