ואמרו וואו: למקלארן P1 יש 903 כ"ס וידאו
יכול להיות שהגזמנו עם האפקטים. המנוע של ה-P1
על המספרים האלה אחראית מערכת הנעת כלאיים שמורכבת ממנוע V8 בנפח 3.8 ליטר עם שני מגדשי טורבו שמספק לכשעצמו 727 כ"ס ב-7,500 סל"ד ו-73.4 קג"מ ב-4,000 סל"ד. לזה נוסף מנוע חשמלי שמספק 176 כ"ס ו-26.5 קג"מ. ביחד מקבלים את המספרים ההם, ששווה לחזור עליהם שוב – 903 כ"ס ו-91.74 קג"מ ב-4,000 סל"ד.
מקלארן עדיין לא חושפת את נתוני הביצועים, אבל מצליחה להרשים דווקא עם נתון לא צפוי – פליטת המזהמים. זו עומדת על 200 גרם של פחמן דו-חמצני לקילומטר בלבד. לשם השוואה, מדובר במספר נמוך יותר מאשר מה שתקבלו בפורשה 911 ממוצעת, וכמעט זהה לזה שבלקסוס LS600h החדשה. זאת אומרת שיכול להיות שהצמיגים שתשרפו יזיקו לסביבה יותר מאשר המנוע.

יתרון נוסף של מערכת ההנעה ההיברידית היא האפשרות לנסוע בכוח החשמל בלבד. מערך הסוללות שוקל 96 ק"ג בלבד והוא ממוקם במרכז המכונית על-מנת ליצור חלוקת משקל אופטימאלית. הסוללות מספיקות אומנם לנסיעה של 10 ק"מ בלבד (וניתנות לטעינה גם עם כבל חשמל), אך הנתונים הללו עשויים להיות משמעותיים מאוד, בתקופה בה המחוקקים נוטים להטיל הגבלות על מכוניות כוחניות ומזהמות.
בשביל להקדים תרופה לטוקבק, נתייחס גם לנתון הסוסים כמספר. לא, זה לא הרבה כמו בוגאטי ויירון, קוניגסג או במוסך של חברת הנסי (Hennessey). סביר גם להניח שה-P1 לא תשבור שיאי מהירות של 450 קמ"ש וצפונה. היא גם עשויה להפסיד לכל אחת מהשלוש במרוץ מיאוץ (דראג). אך זכרו – לא אלה היעדים – אם כי עם 903 כ"ס ומומנט בכמויות מסחריות היא כנראה ממש לא רחוקה.
מה שמקלארן מנסה ליצור פה זה את מכונת הנהיגה הכי טובה בעולם. אי פעם. וזה לא משהו שאפשר למדוד רק בסוסים ובקג"מים. מדובר בנתון שכמעט ונמדד ברמה הרוחנית. ובשביל זה נדרשת היצרנית הבריטית לקחת את כל הטכנולוגיות צעד אחד קדימה ולשים דגש על כל פרט ופרט. וככה, חברים, נולדות אגדות. ואף מילה על פרארי F150.