נתוני המאקרו בארה"ב מצביעים על כלכלה בריאה וחסונה
כשעה לפני תחילת המסחר פורסם נתון ההוצאה וההכנסה הפרטית בארה"ב. נתון זה מודד את ההכנסה ממספר מקורות, שכר, הכנסות משכירות, סובסידיות ותשלומי ממשלה. מצד שני בודק הנתון את כמות ההוצאב הפרטית. תחזיות הכלכלנים בארה"ב ,לגביי גובה ההכנסה, עמדו על טווח עליה בשיעור שבין 0.6%- 0.3% לאחר שבחודש ינואר עלה המדד בשיעור של 0.7%. בפועל נרשמה עליה בשיעור של 0.3%. הערכות לגביי גובה ההוצאה הפרטית עמדו בטווח שבין 0.3-0.4- והבתאם לכך נרשמה בפועל עליה בשיעור של 0.1 .
מעט לאחר תחילת המסחר פורסם נתון "סנטימנט הצרכנים של אוניברסיטת מישיגן" לחודש מרץ. מדד זה מצביע על נכונות הצרכנים להוציא כסף ויש לו חשיבות רבה בניבוי שינויים פתאומיים בתבניות הצריכה. הערכות היו שהמדד יעודכן לרמה של 87.0 לאחר שבמהלך החודש עודכן המדד לרמה של 86.7. בפועל עודכן המדד לרמה של 88.9 נקודות.
כחצי שעה לאחר תחילת המסחר פורסם נתון כמות ההזמנות מהמפעלים בארה"ב בחודש בפרואר. נתון זה מורכב מדו"חות של מוצרים בני-קיימא ומדו"חות מוצרים שאינם בני-קיימא. החשיבות של הנתון היא בכך שהוא מאפשר להציץ למצב המלאים הסיטונאים והקמעונאים ולמעשה משמש לביצוע הערכת מלאים. תחזיות הכלכלנים מדברות על עליה בשיעור של 1.4% לאחר ירידה של 4.9% בינואר אך בפועל נרשמה עליה מתונה יותר בשיעור של 0.2%.
נתון נוסף שפורסם כחצי שעה לאחר תחילת המסחר הוא מדד מנהלי הרכש של שיקגו לחודש מרץ. המדד מודד את השינויים בעלויות התעסוקה, במשכורות ובהטבות אחרות בתעשיות הלא חקלאיות. הערכות הן כי לאחר שבחודש פברואר ירד המדד 3% לרמה של 54.9 נקודות, בחודש מרץ יעלה המדד לרמה של 56.5 נקודות. בפועל נרשמה עליה חדה בהרבה לרמה של 60.4 נקודות.