נייס קיבלה הזמנה מהבנק הגדול ביותר ביפן

בנק טוקיו-מיצובישי UFJ, יחד עם חברות בת שלו ברחבי העולם, רכש את פתרון מניעת הלבנת ההון (AML) שלה
אריאל אטיאס |

חברת אקטימייז, שנרכשה בשנה שעברה ע"י חברת נייס מערכות (סימול: NICE), הודיעה היום על קבלת הזמנה חדשה מהבנק הגדול ביפן, בנק טוקיו-מיצובישי UFJ, לפתרון מניעת הלבנת ההון (AML) שלה. היקף החוזה לא נמסר אולם הערכות הם, כי מדובר בחוזה של של 7 ספרות.

"אקטימייז הוכיחה כי הפתרון שלה למניעת הלבנת הון מאפשר איתור מדויק של טרזאקציות אשר הרשות לשירותים פיננסיים של יפן מעריכה שהינן עיסקאות "חשודות" ושמדובר בפתרון הניתן לשילוב במהירות בסביבת היישומים שלנו," אמר טושייאסו טראו, מנהל יחידת התאימות הגלובלית בבנק טוקיו-מיצובישי UFJ. "הפתרון של אקטימייז יהווה מרכיב חשוב בגישתנו הגלובלית לניהול הסיכונים והאיומים של הלבנות הון. אפילו במצבים בהם מידע מוגבל בלבד זמין, ה'תרחישים' וכלי הניתוח המתוחכמים של אקטימייז מסוגלים להמיר כמות נתונים קטנה להחלטה בטוחה".

בנק טוקיו-מיצובישי UFJ חיפש פתרון המסוגל לנטר טרנזאקציות המתקבלות מסניפים וחברות בנות ברחבי העולם, פתרון שגם יהיה גמיש מספיק להטמעה בכלי האיתור והחקירה הקיימים. הפתרון של אקטימייז למניעת הלבנת הון מספק "תיק ניהול חקירה" מבוסס-אינטרנט, סביבת תיחקור אינטואיטיבית המאפשרת שיתןף בין כלים שונים, תהליכי עבודה הניתנים להתאמה, ניהול התראות, דיווחים ואיתור ה’נתיב’ החשבונאי בשלמותו.

"אקטימייז מחוייבת להרחבת בסיס לקוחותיה ביפן ובאזור אסיה-פאסיפיק בכלל, על-ידי אימוץ גישה מוכחת לפתרונות רב-לשוניים," אמר דוד סוסנה, מנכ"ל אקטימייז. "סניף אקטימייז בטוקיו ממשיך להתרחב כדי לעמוד בדרישה הגוברת לפתרונות לניטור עיסקאות באזור זה של העולם."

נזכיר, כי נייס השלימה בחודש אוגוסט 2007 את רכישתה של חברת אקטימייז הישראלית תמורת 280 מיליון דולר במזומן ובמניות, חודש מוקדם מהצפוי.

הגב לכתבה

השדות המסומנים ב-* הם שדות חובה