ארומה ישראל פותחת מפעלים חדשים לייצור קפה ומזון בהשקעה של 15 מיליון שקל
רשת בתי הקפה "ארומה ישראל" חונכת בימים אלה מפעלים חדשים הממוקמים בעמק האלה, בהשקעה של 15 מיליון שקל ,המתחם משתרע על פני שטח כולל של 2000 מ"ר.
בתוך כך, מרחיבה "ארומה ישראל" את קטגוריית הבריאות בהשקעה של 1.5 מיליון שקל, ותשיק מנות ייחודיות שפותחו במשך למעלה מ-8 חודשים.
מתחם המפעלים כולל: מפעל לייצור בצק קפוא מהמתקדמים בעולם המייצר את כל תוצרת המאפים הלחמים והעוגות של הרשת, עד כה ארומה רכשה את הבצק הקפוא מגורם חיצוני, במהלך שעלותו 6 מיליון שקל רכשה קו ייצור חדשני על מנת לייצר את הבצק ללחם.
לדברי יגאל שרון מנכ"ל ארומה ישראל:"המפעלים מעסיקים כ-50 עובדים ומעניקים תעסוקה לתושבי בית שמש והסביבה. המפעלים הוקמו על פי הסטנדרטים והתקנים המתקדמים ביותר בענף המזון ומותאמים מראש עבור דרישות התקן והאיכות המחמירות ביותר ברמה העולמית".
במסגרת המהלך להחדרת והרחבת מוצרי מזון בריאים וטריים תציע הרשת מנות בריאותיות ומזינות. בנוסף שודרגו מנות קיימות ששודרגו על ידי מומחים בענף המזון. בבניית התפריט החדש ייעץ השף חיים כהן אחד השפים המובילים והידועים בארץ.
המנות החדשות פותחו במשך כ-8 חודשים ונבחנו באמצעות מבחני טעימה שזכו להצלחה עד להגעה למוצר הסופי, תוך שימוש בחומרי הגלם הטובים והאיכותיים ביותר. המוצרים בהם משתמשת הרשת עשויים מחומרים טבעיים,ללא תוספים מלאכותיים, על מנת לתת לצרכן את המוצר הטעים והטוב ביותר.
לדברי נועם ברמן סמנכ"ל שיווק 'ארומה ישראל: "רשת ארומה ישראל מאמצת את המגמה העולמית והביקוש למוצרי הבריאות. כחלק ממתן פתרונות רלוונטיים שפיתחנו במטרה לתת מענה לקהל לקוחותינו ביניהם שוחרי הבריאות והדיאטה, אנו מציעים ארוחות מזינות ואיכותיות מבלי להתפשר על טיב וטריות הארוחה".
לדברי יגאל שרון:"המהלך משקף את חדשנותה וייחודה של הרשת תוך זיהוי ממוקד של המגמות השולטות בארץ ובעולם. אנו מאמינים כי השקת המוצרים החדשים תסייע לנו להגיע לקהל צרכנים חדש ומעניין. אסטרטגיית הרשת הינה הפגנת חדשנות בתחום, והתפריט החדש מהווה נדבך נוסף במאמצינו לשוב ולרגש את הלקוחות בטעמים חדשים"
מפעל הקפה אותו משיקה ארומה, הוקם על ידי משפחת בלסטרה מנאפולי שבאיטליה, המתמחה מזה דורות בייצור קפה גורמה. במפעל מכונות קלייה גורמה שפותחה באיטליה והורכבה על ידי המשפחה בעמק האלה.
כמו כן רם איבגי המייצג את ישראל בתחרות הקפה העולמית ומייצר את מכונות האספרסו המקצועיות לרשת נותן לארומה את הייעוץ המקצועי ותורם מניסיונו הרב לתערובות האספרסו והקפוצ'ינו הייחודיות אותן שותים בסניפים. את פולי הקפה מייבאת ארומה מדרום אמריקה ומאפריקה ומייצרת תערובת ייחודית וסודית לקפוצ'ינו , אספרסו, פילטר קפה וקפה טורקי.