סטודנט בקוריאה? טאואר תאפשר לך לבדוק את הפיתוחים במפעל במגדל העמק

טאואר ג'אז הודיעה היום על הסכם שיתוף פעולה עם אוניברסיטאות בקוריאה. אלוואנגר: "תוכנית זו היא הדרך שלנו ליצור שת"פ כבר בשלב מוקדם עם הדור הבא של המנהיגות הטכנולוגית בקוריאה"
יונתן גורודישר |

סטודנטים בדרום קוריאה יוכלו לבדוק את הפיתוחים שהם עובדים עליהם במפעל של טאואר במגדל העמק, כך לפי פרסום של טאואר ג'אז, לפיו הגעה החברה לשיתוף פעולה עם המרכז האקדמי לתכנון שבבים (IDEC) בקוריאה.

על-פי תנאי ההסכם, ה-IDEC יספק לאוניברסיטאות הקוריאניות גישה לטווח רחב של טכנולוגיות ייחודיות המהוות חלק מתהליך הייצור במתקן במגדל-העמק. מטאואר נמסר כי הסכם השיתוף פעולה נעשה ללא תמורה לחברה.

ה-IDEC נוסד בשנת 1995 בתמיכת משרד המסחר, התעשייה והאנרגיה וחברות סמיקונדקטור גדולות, והוא מקדם פרויקטים על מנת להעלות את התחרותיות הלאומית תוך מתן אפשרויות לחינוך מוביל על-ידי מומחי תכנון באמצעות תמיכה באוניברסיטאות הקוריאניות. ב-18 בפברואר יערך בקוריאה טקס משותף בהשתתפות לטאואר-ג'אז ו-IDEC, בהשתתפות מנכ"ל טאואר ראסל אלוואנגר ופרופסורים מהאוניברסיטאות במדינה.

"התוכנית המוצעת מספקת לסטודנטים הזדמנות לרכישת ניסיון תכנון אמיתי, דבר הכרחי להתפתחותם ולעתידם המקצועי. על ידי גישה לטכנולוגיות של חברה מובילה בעולם לייצור שבבים בטכנולוגיות ייחודיות ואינטראקציות עם הצוות הטכני שלה, ביכולתנו לאפשר לסטודנטים לצבור שפע של ניסיון בתכנון ובכך לטפח ולגדל מתכנני שבבים מוסמכים", כך אמר ד"ר צ'ונג-מין קיונג, מנהל בכיר ב-IDEC.

"קוריאה הינה אזור משגשג מבחינה חדשנות בייצור ובטכנולוגיה והיא תישאר מרכז לשיפורים טכנולוגיים גם בעתיד... בכוונתנו להרחיב את שיתוף הפעולה כך שיכלול גם תוכנית התמחות במרכז התכנון שלנו בנתניה, עבור סטודנטים מצטיינים במסלול דוקטורט במספר אוניברסיטאות מובילות", כך אמר ראסל אלוואנגר, מנכ"ל טאואר-ג'אז, בתגובה לפרסום.

"תוכנית זו היא למעשה הדרך שלנו ליצור שיתוף פעולה כבר בשלב מוקדם עם הדור הבא של המנהיגות הטכנולוגית בקוריאה. פעילות זו תעניק יתרונות ארוכי-טווח לסטודנטים ולאוניברסיטאות, לתעשייה בקוריאה, לטאואר-ג'אז וליחסי ישראל-קוריאה בכלל."

הגב לכתבה

השדות המסומנים ב-* הם שדות חובה