רשת"לגעת באוכל" משקיעה 2 מיליון שקל בסניף חדש

במקביל נמצאת החברה במגעים לפתיחת שני סניפים נוספים בזכיינות וסניף ראשון בארה"ב
אפרת אדיר |

רשת המרכזים הקולינריים "לגעת באוכל" פותחת סניף חדש ברעננה, בהשקעה כוללת של 2 מיליון שקל. זהו הסניף השני של הרשת כאשר הראשון ממוקם בראשון לציון ומציע מתחם קולינרי למקצועני בישול ואף לחובבים.

במקביל לפתיחת הסניף, נמצאת הרשת ובמגעים לפתיחת שני סניפים נוספים בזכיינות וסניף ראשון בארה"ב.

המתחם החדש ברעננה, שנפתח בימים אלו, משתרע על שטח של 600מ"ר, ונשכר בשכירות משנה מחברת ACE למשך 9 שנים. המתחם יכלול בית ספר מקצועי לבישול עם עמדות פרטיות, בית קפה ומתחמי גורמה שונים ממטבחי העולם.

צביקה קרובי, מבעלי "לגעת באוכל", אמר, כי "בעקבות הביקוש הגדול, החלטנו לאפשר גם לתושבי רעננה והאזור ליהנות מהעושר הקולינרי של מרכזי לגעת באוכל. כיום רעננה נחשבת למרכז מתפתח בתרבות הגורמה הישראלית, ואנו רואים פוטנציאל גדול באזור. במתחם החדש אנחנו מציעים נגישות לכל מחלקות האוכל וחטיבות הבישול השונות, לצד מתן סדנאות ושיעורים בתחומי בישול ואפייה- כולל עמדות אישיות והדרכה של השפים המקצועיים והמובחרים בארץ. בנוסף, במרכז החדש החלטנו להקצות מקום נכבד, כ-100 מ"ר מכלל המתחם, לטובת קיום של ערבים קולינריים פרטיים, שיאפשרו גם לקבוצות סגורות לקיים ערבים ואירועים מיוחדים באווירה המיוחדת של המקום".

הגב לכתבה

השדות המסומנים ב-* הם שדות חובה