איילת הררי מונתה לתזונאית תשלובת "עוף טוב"
במסגרת תפקידה, תייעץ הררי לעוף טוב בכל הקשור לערכיים תזונתיים של המוצרים בקטגוריות השונות בהן "עוף טוב" פעילה
אילת הררי מונתה לתזונאית תשלובת "עוף טוב", יצרנית מוצרי העוף וההודו המוכנים לחימום ואכילה. במסגרת תפקידה, תייעץ הררי לעוף טוב בכל הקשור לערכיים תזונתיים של המוצרים בקטגוריות השונות בהן "עוף טוב" פעילה, כגון: קטגוריית המנה העיקרית, המנה הקלה והנקניקיות וכן תעסוק בבניית החומר המקצועי-תזונתי של החברה.
בעבר שימשה הררי כדיאטנית במרכז הרפואי ע"ש סוראסקי, כיום היא עובדת כדיאטנית עצמאית ב"מכבי שרותי בריאות" ובמכון לחקר לפידים וטרשת עורקים בבית החולים שיבא בתל השומר.
להררי תואר שני בתזונה קלינית מבית הספר לתזונה באוניברסיטה העברית. בימים אלו היא נמצאת בשלבי סיום של הדוקטורט בבית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל-אביב.