רשת ספגטים פתחה סניף בבת-ים בהשקעה של 300 אלף דולר
רשת מסעדות 'ספגטים' פתחה סניף בטיילת בת-ים בשיטת הזכיינות ובהשקעה של 300 אלף דולר. הזכיינים המקומיים, איציק שטיינקלפר ועזרא לוי, יהיו אחראים על ניהול המסעדה.
בכך מגדילה הרשת את מספר מסעדות ספגטים בארץ ל-15. הסניף החדש יכלול 120 מקומות ישיבה בפנים ועוד 80 מקומות במרפסת. יצויין, כי חוזה השכירות נחתם לתקופה של 10 שנים ועלותו כ-9,000 דולר לחודש.
לדברי גדי גרנות, מנכ"ל משותף ברשת מסעדות ספגטים: "הרשת פועלת כל העת על מנת למקד את פעילותה אל מול הלקוחות ולחזק את הקשר עימם, אם על-ידי הרחבת הרשת אל מחוץ לגבולות גוש דן, ואם בבחירת מיקום הסניפים שיהיו במרכזי בילוי מרכזיים בעיר".
גרנות מוסיף, כי "מסעדת ספגטים שנפתחה בבת-ים ממוקמת במקום בילוי מרכזי, הטיילת, ותשמש כאבן שואבת לאוכלוסייה מגוונת ולא רק למקומית, שתוכל ליהנות מבילוי קולינארי איכותי ומארוחה משביעה במחירים השווים לכל כיס".
רשת ספגטים נמצאת בבעלות משותפת של דרור נחושתן, גדי גרנות ומשה ויינגרטן. הרשת מובילה את תפיסת הקז'ואל-דיינינג בארץ כבר מעל לעשור ולאחרונה הקימה סניף ראשון בעיר אקס בירת חבל פרובנאס שבצרפת, תחת המותג דה ספגטיז ובכוונתה לפתוח סניפים נוספים בצרפת, יוון וקפריסין.