"על השולחן" ישקיע 2 מיליון שקל בפסטיבל קולינרי
מגזין "על השולחן" ישקיע כשני מיליון שקל ב"פסטיבל על השולחן לאוכל טוב". מדובר בשלושה ימים של טעימות, סדנאות בישול, הדגמות, מפגשים עם שפים, מסעדנים ומחברי ספרי בישול, שוק איכרים ומכירת מוצרי מזון ייחודיים.
מרכז פעילות הפסטיבל יהיה סביב "תיאטרון על השולחן", המכיל 400 מקומות ישיבה, במסגרתו יזכו המבקרים במפגש חוויתי פרונטאלי עם מיטב השפים והקונדיטורים ביניהם: ירון קסטנבאום, ארז קומרובסקי, אבי שטייניץ, בני סיידא, בועז צאירי ושחף שבתאי, אורן גירון, איתמר דוידוב ועוד.
עוד במסגרת הפסטיבל, תערוכת שמן זית ישראלי בחסות מועצת הזיתים, כאשר כל המוצרים בתערוכה ניתנים לרכישה במקום.
אילן גור, מפיק הפסטיבל: "בפעם הראשונה בישראל, אנו מאפשרים לציבור הרחב להינות מאלטרנטיבה איכותית ועשירה כל כך. תמהיל המציגים והפעילויות המגוונות יעניק לחובבי האוכל חוויה צבעונית ומרגשת, תוך אפשרות נדירה של הצצה אל מטבחם של טובי השפים והקונדיטורים בישראל".
הפסטיבל יתקיים בין ה-27 בפברואר ל-1 במרץ בהאנגר 11 שבנמל תל אביב. הכניסה ליום של אירועים - 39 שקל. שעות פתיחה: 11:00 עד 23:00.