לאור המצב מעבירה זוגלובק את ייצור השניצל לשדרות

מדובר בשת"פ בין מנכ"ל זוגלובק למנכ"ל תפוגן על מנת לתגבר את ייצור מוצרי הטבע של זוגלובק
אפרת אדיר |

מנכ"ל זוגלובק, בועז צפריר, הודיע היום (ג') כי עקב המצב בצפון, העבירה החברה את ייצור שניצל התירס למפעל "תפוגן" בשדרות. מדובר בשת"פ בין מנכ"ל זוגלובק למנכ"ל תפוגן, אורי מאירי על מנת לתגבר את ייצור המוצרים מסדרת הטבע של זוגלובק במפעל תפוגן בשדרות. "אני מודה להנהלת תפוגן על שיתוף הפעולה ועל האפשרות שהעניק לנו לייצר את מוצרינו במפעל תפוגן, אמר היום בועז צפריר והוסיף, כי גם מפעלי עוף טוב נענו לפניית זוגלובק וסייעו בייצור מוצרים נדרשים. לדברי אורי מאירי "בימים אלו בהם מפעלי תעשייה רבים מתקשים לתפקד בעקבות האירועים בצפון הארץ, אנו שמחים על כי יש באפשרותנו לסייע לחברת זוגלובק להמשיך ולייצר באמצעות קווי הייצור לשניצלים מן הטבע של תפוגן".

מזוגלובק נמסר, כי החברה מפעילה את כל קווי היצור אם כי במגבלות קשות מאד, אבל בזכות התייצבות רבה של עובדים למרות התראות רבות ונפילות טילי קטיושות בסביבת המפעלים. זוגלובק מצליחה לספק את כל הביקוש למוצרי החברה בכל הארץ לרבות לכל המרכולים והחנויות הפועלים באזור הצפון.

הגב לכתבה

השדות המסומנים ב-* הם שדות חובה