סינגפור מציגה: הטרנד החדש בעולם המשקאות

יין כרוב ובירת עגבניות הם רק חלק מהמשקאות שתוכלו לנסות כחלק מהגישה החדשה בבארים במדינה
 | 
פרסומאים על הבר (צילום ארכיון: אייס), צילום ארכיון: אייס
"חצי בירת עגבניות בשבילי בבקשה!" אם המשפט הבא נשמע לכם מוזר, כנראה שלא ביקרתם בסינגפור לאחרונה. המדינה האסיאתית ובפרט הבר "Operation Dagger" הממוקם בה, מובילים טרנד חדש בעולם המשקאות שדוגל במינימום בזבוז של חומרים בשיטת "המעגל הסגור".
הבר, אשר נבחר במקום ה-6 ברשימת 50 הברים הטובים באסיה, מאמץ שיטה חדשה אשר לפיה כל המוצרים מנוצלים לפוטנציאל המלא בהם. בין היתר תוכלו למצוא בבאר הסינגפורי - מקלות וניל שנועדו להחליף את קשיות הפלסטיק המוכרות, ותוויות בקבוקים שעשויות מקבלות ממוחזרות. 
"הרעיון מאחורי ה'מעגל סגור' בשבילי אומר שלמוצר אין התחלה או סוף, אם אלמנט אחד של המוצר משמש להכנת משקה, נשתמש באלמנט אחר של אותו מוצר למשהו אחר. בדיוק כפי ששף בוחר את חתיכות מסוימות למנה אחת וחתיכות אחרת למנה אחרת. "כך אומר לוק ווארטי, הברמן הראשי והבעלים של Operation Dagger. 
הבר העמום מציע בין היתר יינות ממרכיבים לא שגרתיים, כגון כרוב, תאנים, סלק, אגוזי קוקוס וגזר במקום ענבים מסורתיים, כאשר שותי הבירה יכולים להתענג על בירת עגבניות, כשות ומאלט.
סגירת המעגל האולטימטיבית עבור הבר תהיה כמובן להפעיל חווה עצמאית, אך דבר שכזה לא יהיה קל בסינגפור אשר גודלה קצת יותר מחצי לוס אנג'לס, ומייצאת כ-90 מהמזון שהיא מייצרת עקב מחסור באדמות ושטחי גידול.
תגובות לכתבה(0):

התחבר לאתר

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה